2014. augusztus 26., kedd

Esküvő képekben

Talán az egyik legszebb nyári nap volt. Még mindig nehezen tudom megérteni, hogy hogyan lett mindebből







itt
végül is ez









 

 dekorál
tűz
és dekorál

gyűrűpárna
és csokor



                                                                
 doboz a jókívánságoknak
mi ilyen lapokon kívántunk
              
                                                     Sok boldogságot a fiataloknak!




Ez utóbbi két kép Naszradi András munkája, a többi képért köszönet Bajusz Emesének, aki valami fantasztikus látásmóddal rendelkezik és kitartóan fényképezett egész éjszaka. Sok szép képet kaptunk tőle.

És köszönet a többi segítőnek is, aki kötözgettek, aggattak, kigubancoltak, asztalokat állítottak, virág hegyeket cipeltek, szalvétákat gyűrűztek és elviselték a feszített tempót, amit diktáltam! (Többször elhangzott velem kapcsolatban a hajcsár kifejezés..Nem is értem!) És persze a családomnak is óriási hála (nem tudom hányszor ebédeltünk úgy, hogy az ölünkben egyensúlyozgattuk a tányért, esetleg a laptop tetején) köszi, hogy engedtétek nekem, hogy játszadozzam kedvemre ezek alatt a hónapok alatt!




2014. augusztus 23., szombat

Megesik nálunk

hogy miután majd' egy órát késik a grillezésről, "Mr. Darcy" hazaállít egy maréknyi stoppossal.
  - Ezeket meg honnan szedted?
  - Szolnokról, voltak többen is, lehetett válogatni.
Miután jóváhagytuk a döntését, Anikó barátnőm angolul kérdezgette őket. Kiderült: stoppos versenyen (?!) vannak, Németországból kell eljutniuk Macedóniába, 60 csapat indult. Elláttam őket ásványvízzel, írtam nekik egy hatalmas Déva feliratot (mai célállomás), a nyakigláb fiú kipattant a kocsiból, bemutatkoztunk, nice to meet you meg minden, a Kamaszt behajtogattuk hangszerestől a fennmaradó helyre (őt kamarapróbára kellett elfuvarozni) és már ott sem voltak. Mr.D. a határig vitte őket, eléggé örültek. Este bejelöltük egymást a Facebookon. Jó utat Marleen, Teresa és Frederik!

2014. augusztus 21., csütörtök

(H)ideges

Fotó: Google képkereső
 Csak egy sült krumplit kértem. (Jelzem: a családom két frissen sültet evett, tehát nem lehetett panasz a bevétel miatt.) Kihozta hidegen. Nem tudom, ettetek-e már hideg sült krumplit? Na jó, leszámítva azt a szilveszteri buli utáni hajnalt, de dögöljek meg, ha akkor is jólesett. Visszaküldtem udvariasan. Betették a mikróba, pár perc múlva megkaptam újra. Ehetetlenül. Köszönöm a vendéglátást!
P.S: Egyébként semmi bajom a hellyel, szoktunk itt enni, még vendégeket is vittünk oda, pont a jó konyha miatt, de akkor meg mit kell kicsinyeskedni, nem értem...

2014. augusztus 20., szerda

Megcsinálta!

Fotó: Google képkereső
 A Kamasz sikeres KRESZ-vizsgát tett. Elsőre és 15 perc alatt. Itthon volt ugyan jobb részeredménye is: 5 perc alatt 100%, de "Mr. Darcy" figyelmeztette, hogy el ne mondja a többieknek, mert tutira megverik... Már nézegetik a kocsikat.

2014. augusztus 18., hétfő

"Felnőtt a mi kis Angink!"


 A hetek óta mániákusan betartott fehér liszt és cukormentes diétámat némileg meghazudtolni látszott az a tény, hogy a " Fogadják el az ifjú pár kínálását az ünnepi tortából!" - felhívás elhangzása után én olyan sebességgel futottam elsőként a küzdőtérre, hogy megbízható szemtanúk állítása szerint csak úgy lobogott a hajam. Na, szóval esküvőn voltunk. Hetek, hónapok óta készültünk már. Végül megszületett a meghívó:
És lett ültetőkártya
és szalvétagyűrű
meg köszönetajándékos dobozka is.

A fényfüzérért és a székszoknyákért köszönet a Dekorworld-nek, Andi sokat segített ebben.
Volt még egy hidacska is, amit be kellett díszíteni (az örömapa külön kérésére)
és indulás előtt így teli volt a kádunk virággal
de végül mindet felhasználtuk. Ezzel teltek a napjaim, mindent én késztettem a Kamasz és "Mr. Darcy" segítségével, de legalábbis jóváhagyásával. Másnap ebédkor a Kamasz felkiáltott:
  - Jééé, asztalnál eszünk! - ami híven tükrözi, hogy milyen állapotok voltak nálunk hetekig.