2013. július 2., kedd

???

Én korábban tényleg azt hittem, hogy a Mogács-féle humor: "Karcsi a kertemben h.gyozott. Egy tulipán mögött." és "Karcsi, a f..kadat tegyed el, mert szúrja a szemünket!" csak stand up-os felnagyítása az életnek. Mígnem megérkeztek a csatornások. A doktoranduszok körülállták a lyukat, amit a markoló kivájt. Lapátra, ásóra támaszkodva bámészkodtak. Egyikük otthagyta a csődületet, beállt az ablakunkkal szemben az út szélére és lazán vizelt két percig, még arra sem vette a fáradságot, hogy legalább a két méretes diófa egyike mögé húzódjon be. Elég sűrűn hagyta el a számat a "gusztustalan féreg" kifejezés. Mint később kiderült: az összes szomszéd látta. Mi jöhet még, könyörgöm?!

5 megjegyzés:

Mónika írta...

Most komolyra fordítva a szót, ezeknek az embereknek, minden-mindegy.
Egyébként + az biztos , hogy vinnyogva röhögtem volna az ablakban, amint a gyíkja nyakát tekergeti...
:)))

Babi néni írta...

Juj! :o( Hogy felvidítsalak itt egy vicc:

Mikor a Teremtés befejeződött, és szinte minden tulajdonságot, képességet kiosztott az Isten Ádámnak és Évának, így szólt:
-Már csak két képesség maradt, de csak egy főre jut mindkettőből, szóval meg kell egyeznetek, melyik kié lesz.
Benyúlt a zsákba és kivette az elsőt:
-No, ez az állva pisilés képessége.Melyikőtök kéri?
Ádám azonnal rávágta:
-Én, én, én!
Éva beleegyezően intett:
-Jó, legyen a tied!
Ádám belelkesülve átvette a szükséges szerszámot, és elrohant, körbepisilte az egész Édenkertet, minden fát megjelölt. Közben Éva odafordult Istenhez és megkérdezte:
- Mi maradt nekem?
Ekkor az Isten elővette a zsákból az utolsót és igy szólt:
- Az ész, Éva, az ész!

;o)

Piszke a Birtokról írta...

Van itt egy helyi illető, akit mi már csak kutyaembernek hívunk. A bolt és a háza közti kb. száz méteren legalább egyszer minimum megáll oldalba vizelni valamit - hol a buszmegállót, hol a lakatlan kertet (mondhatnánk, hogy jobbik eset, de ezzel konkrétan az én kertem szélén teszi a dolgát), hol a templomlépcsőt, látszólag logika és bármilyen fizikai kiszámíthatóság nélkül. Tényleg, mint aki jelöli a területet, nyilván semmitől sem zavartatva magát (és nem, nem részeg). Ilyen téren is viszonylag magas az ingerküszöböm, de ezzel a roadshow-val neki sikerült kiérdemelnie nálam a gusztustalan barom jelzőt.

Medora írta...

Mónika, még én szégyelltem magam.
Altair, osztatlan sikert aratott a vicced.
Piszke, ezek mindenütt ott vannak?!

kyOrsi írta...

rá kellett volna kiáltani , hogy tetted el azonnal?:)

Gusztustalanok, szerintem az ilyeneknek az IQ-ja is mélyen mínuszban van...