2013. szeptember 4., szerda

Valahol, egy távoli kis halászfaluban

A last minuteben az a jó, hogy az ember csak hirtelen beledobál néhány dolgot a bőröndjébe, elrohan eurót venni, utána már csak irány a busz/autó! Ellenben, ha valakinek van ideje tervezgetni...
A konyhafelszerelés persze adott (nem szívesen használnám a mások edényeit, szerintem ez érthető). A rongyszőnyeg(ek) ellen sem tiltakoztak a pakolásnál (nem élünk barlangban, ugyebár). Azt, hogy én általában annyi könyvet viszek, ahány napra megyünk, már réges rég megszokták. És tényleg nem értem, hogy miért verte ki a biztosítékot náluk éppen a Tények tárháza?!
Kedvesferi (az idegenvezető) érdeklődve figyelte, ahogy felcipeljük a 24 tekercses (illatosított) WC papír csomagot és felkiáltott, hogy vajon az egész apartmanházat el szándékozunk-e látni vele - ránéztem és nem kérdezett többet.
De a szobaasszony képét sem fogjuk egyhamar elfelejteni, mikor meglátta, hogy én saját felmosó felszerelést hoztam. "Mr.Darcy", hogy mentse a helyzetet csak ennyit mondott neki nemzetköziül:
  - Privát szett.

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megértelek :D

a Téged meg nem értők reakcióit is... :D

Limara írta...

sírunk a röhögéstől, alig várom a személyes beszámolót! Hiányoztál! :D

Muzsi Attila írta...

Az semmi...mikor a tengerre megyünk, a feleségem egy kis üveg hipót is betesz a "privát szettbe"...

Névtelen írta...

:))))))Hát Te még rajtam is túl teszel csomagolásban :)

anyus írta...

Na tessék, én meg két éve hallgatom h milyen rohadt nehéz volt a táska, mert beraktam még a LÁBKRÉMEMET is.

Medora írta...

Orsi,köszönöm.
Limara, lesz még.
Attila, még nem is mondtam a Cloroxot, meg a WC csészébe nyomott illatosítót és a hangya/csótányírtót meg az ágyterítőt.Ezek alapdarabok.
Patrícia, ha kérdésed lenne...
Anyus,így a tieid is tanulnak.