2012. november 1., csütörtök

Káosz

Napokig takarítottam, mostam, mosogattam, főztem, hogy aztán legyen egy kis láblógatós, filmnézős, sütimajszolós nyugi. Elégedetten és hullafáradtan leterítettem a kirázott rongyszőnyegeket és ágyba rogytam a jól végzett munka örömével... és ez az öröm el is tartott hajnali ötig (ami tulajdonképpen hajnali négy volt, csak mi elfeledkeztünk az óraállításról), mikor is csobogó hangokra ébredtem, valamint arra, hogy a fürdőszoba (igen, az a csodálatosan kisúrolt) mocsári területre hajaz, a lépteim nyomán hangosan cuppogó fürdőszobaszőnyeg tanúsága szerint. Szeretem az ilyen élményeket megosztani "Mr. Darcyval", ezért megálltam az ágya mellett és szép halkan a fülébe suttogtam, hogy csőtörés okán neki most nagyon gyorsan fel kell kelnie.
Azt hitte hülyéskedek, de amikor kibotorkált a tetthelyre, a nedves élmény azonnal felébresztette és vidoran megállapította, hogy legalább meleg. Mármint a víz, amiben tapicskol. Én meg morogva hozzátettem, hogy akkor még drága is. A nagydarab textíliát ki kellett volna teríteni, hogy lehetősége legyen megválnia a víztartalma jelentős részétől, aminek egyetlen gátja az volt, hogy odakinn szakadt az eső. Két napja. Ott brainstormingoltunk a nedvesedés közepén, mikor is megjelent a Kamasz, közölte, hogy k%va korán van és mit lármázunk mi itt, amikor ő még javában aludna és mindenki elmehet a... és szépen húzott vissza az ő rózsaszín habos-babos ágyacskájába. Mit volt mit tenni, kicibáltuk a szőnyeget, leszereltük a szanitert (a beletört csavarral együtt) felitattuk a vizet és most megint épp úgy néz ki a lakás, mint a hadszíntér és tényleg csak kisebb vendégség lesz nálunk és totálisan a legrosszabb formánkat tudjuk hozni. Ember tervez...

5 megjegyzés:

Limara írta...

Ó, nagyon sajnálom....:( Ha segítség kell szólj!

Újságíró Világvégén írta...

az én szárítógépembe pakolhattok.... bár gyanítom, nem sokat segít.. nálunk is elfolyt egyszer az összes melegvíz a bojlerből - ellenben a falban volt a csőtörés... a bokáig érő vizet megúsztuk, csak lehetett újra csempézni... persze mindig van vmi, nehogy unatkozzunk..

Vera írta...

ÁÁÁÁÁÁÁ ez gáz... még jó hogy otthon voltatok..Barátnőmék éppen végeztek a teljes lakás, felújitás, szekrény csere és ami vele jár, mikor rá pár napra a fölöttük lévő lakásba eldurrant egy cső. tulaj nem volt otthon.csak a falak maradtak....minden más cserés lett... még mindig nincsenek kész...


Dóri kitartás... Szép pihenős hétvégét...!

Babi néni írta...

:o( Remélem, hogy könnyen és gyorsan javítható, bármi is történt!

Medora írta...

Köszi, lányok, most kicsit jobbnak tűnik a dolog! Bár elfelejtettem leírni, hogy a mosógép is maga alá pisil...csak megvárta, amíg megszárítjuk a szőnyeget, a dög.