2013. szeptember 6., péntek

Valahol...

Bejegyzés a vendégkönyvben:
"Kedves Feri!
Köszönjük a vendéglátást, csodaszép napokat töltöttünk el nálatok. Bírjuk a humorodat. További sok sikert kívánunk!"
És mivel nem vagyok egy született dög, az alábbiak csak itt látnak napvilágot.
Kedves Utazási Iroda!
Köszönjük a vendéglátást, bár a B/3 apartman elvarázsolt kastélynak bizonyult: a mosdókagylóból csak hosszas töprengés után (10-15 perc) távozik a víz, ha ráülsz a WC-re a tető óvón csukódik a hátadra, mint a kagyló héja, ha lenyomod a gombot, az összes víz lezúdul egyszerre, majd 4-5 perc alatt szörcsögve, bugyogva telik meg újra. (Tudom, kicsit paranoiásnak tűnök a hülye percek számolgatásával, de ez éjjel-nappal így megy és hidd el: te is mérnéd.) A két villany főzőlap közül a nagyobbik nem működik, a két éjjeli lámpából az egyikben nincs égő. A hatalmas beltéri villany világít, viszont nem kapcsolod fel, mert a szúnyoghálón akkora lyukak vannak... még betéved egy denevér. A légkondi néha panaszosan szörcsög-fröcsög olyan hangon, hogy a saját jól felfogott érdekedben azonnal kikapcsolod, ekkor nyolc erőteljeset kattan csak, hogy észrevedd. WIFI nincs, illetve miket nem mondok?! Ha az erkélyen a kezedben tartod a gépedet vagy a telefonodat és kinyújtod magad elé úgy egy méterre a korláttól, na ott van a WIFI. Meg a Politis ház kapualjában, ha elgyalogolsz oda.
Kedves Iroda, tudnod kell, hogy nem vagyok egy panaszkodós típus, a kisebb javításokat mi magunk is meg tudtuk oldani, például a lógó szekrényajtót simán megszerelte "Mr. Darcy", a kiesett konnektort, a két strandkalap és egy törülköző súlyától leszakadt fogast a helyére tettük, az eltört műanyag hokedli helyett pedig simán vettünk egy újat  Porto Kallo felé félúton. A letört kilincset pedig a szakember pikk-pakk kicserélte. Gondtalan, mi?

7 megjegyzés:

Unknown írta...

Mind ezért hány km-ert utaztál? :)Ilyen szorgalmas emberrel hozzám is jöhettek!

Medora írta...

Pont ezret.

Mónika írta...

Jövőre gyertek hozzánk nyaralni, itt is lehetne mit csinálni.
WIFI van, térerő viszont nincs...
-ja, és Ferinek is hívhatsz, nem fogok érte megharagudni!
:D

Medora írta...

Nagyon köszönjük a meghívásokat! Jövőre -tervek szerint- versenytárgyalást fogunk kiírni annak kiderítésére, mely blogbarátunk hajléka érdemli meg a felújítási kapacitásunkat, majd nyaralás ürügyén beköltözünk hozzájuk és kezelésbe vesszük a kérót. Végül is közelebb lesz.

Vera írta...

Köszönöm................. Jó volt még felolvasni is apának is... Bocs....
Van még történeted kis családodról??????????
Szép hétvégét! Jó írást!

Unknown írta...

Huh, remélem legalább olcsó volt:) Azért a Tripadvisor-on és a Booking.com-on feltétlenül jegyezd meg ezeket a hibákat, hogy mások ne essenek ebbe a csapdába! Én mindig elolvasom a beírásokat, eddig mindig igazuk volt.

Babi néni írta...

Juj! :)