2014. március 7., péntek

És elnyeri méltó...


Sértődött sms: "Csomagját holnap 8-18 óra között kézbesíti a Posta. Két sikertelen kísérlet után."
Az előző kettőről nem kaptam értesítést. Gondolatolvasással pedig foglalkozzon a Magyar Posta. Sorry.
...
Bakker, olvasta. Be sem csöngetett, csak bedobott egy értesítőt.

7 megjegyzés:

Garffyka írta...

Imádom! Tényleg azt hiszik, az ember gyerekének csupa lábalóga az élete, bőven ráér 8-18 óra között otthon ücsörögni ...
Én igyekszem vmilyen futárszolgálattal kézbesíttetni, ami nekem jön arra lóbetűkkel feliratom, hogy nincs kapucsengő, xxxx számot hívják, ha kapun belül akarnak jutni.
Megkaptad a csomagot végül?

Limara írta...

na de Drága! Megmutattad neki, hogy hol a csengő?? Mert ugye....:D

chanson írta...

Hú, de ismerős ez... nálunk is mindig bedobják az értesítőt. S volt már, hogy egy hónap késéssel futár hozta ki a csomagot, de ehhez már postaigazgató intézkedése kellett... előtte nem találták. :-)

Névtelen írta...

Én otthon voltam betegszabin. 2 nap alatt 5 db ajánlott levél értesítőt kaptam. 3. nap kitettem egy táblát, CSENGŐ-----> felirattal, 4. nap lesben álltam és elkaptam a postást, elmagyarázván neki, ha még egyszer előre megírt értesítőt találok a postaládámban, miközben otthon vagyok, bejelentem a munkahelyén a postán!
Ennyi..és meg is fogom tenni.

1 írta...

azt hittem, csak nálunk ilyen elmebuggyant a postás... de ez valami szakmai izé... én is jártam már így, vártam a levelet, figyeltem, otthon voltam, erre egy óvatlan pillanatban csak becsempészte az értesítőt... :)

Medora írta...

Garffyka, végül megkaptam: egy karóra volt,kábé 20x20 centis csomagban. Rohadtul nehéz.
Limara, a csengőt, ugye, csak a beavatottak...
Chanson, nekünk is volt már olyan csomagunk,aminek az árát csak sűrű reklamálások után kábé egy év múlva kaptuk meg. Magyar Posta, köszönjük!
Patrícia, bírod a támogatásomat!
Cirnyó,üdv a klubban!

Katalin írta...

én akkor kaptam ilyen postai értesítőt, amikor egész nap itthon voltam, és jajgattam a fájdalomtól, a lábam úgy fájt. Értesített, hogy bemehetek érte Bmmmeg, wc-re nemtok kimenni!!!felhívtam, azt mondta a postainformációs (ilyen is van), hogy 240 Ft ellenében megint kiküldi!!!

én voltam negatív bocsi