2014. március 5., szerda

Személyes

 Néhány kereskedelmi csatorna konzekvensen érdekes kinézetű bemondókat alkalmaz. (Vagy mindegyik valakinek a valakije és senki nem mer szólni nekik, hogy hogy néznek ki...) Most meg a Historyn nézzük a Nagy Sándor nyomában című remekművet, de már az első pillanatokban elborzadunk, mert valami nagyon csúnya néni magyaráz bármit. Tényleg nincs mutatósabb/fiatalabb értője a témának? "Mr. Darcy" is így gondolhatja, mert halkan megjegyzi:
  - Te, ez még személyesen ismerhette Nagy Sándort.
Elkapcsolunk.

7 megjegyzés:

Vera írta...

Bizonyára.... A reklámokat kik készítik? lehet ugyan azok????Most van jó néhány, amitől az ember haja az égnek áll! Vagy egyáltalán kibírálja el? az is a valakinek a valakije? Sose fogjuk megtudni....
szép napot!

Névtelen írta...

Imádom a humorotokat! :)))
Munkahelyen nem szabad olvasni a blogod, biztos lebukás :))

1 írta...

Cirnyó szól "nyikk" :D
nem nézek tévét (bekapcsolva) de ez a bejegyzés tetszett :D

chanson írta...

Én sem nézek... így nem tudok hozzászólni. De azt tudom, ha Z. nézi a tv kettőn a híradót, ott van egy hölgy, akinek a hangja... monoton, gyomor összeugrató. Sikítani tudok tőle... általában negatív hírek alatt mondja a monológját.
De a csúnya néni lehet jobban el tud magyarázni valamit, mint a szép...

Mónika írta...

Ezek szerint ez nem csak nálunk téma...
-ami már, egyébként a lányoknak is feltűnt!
:(

Vera írta...

Jaj tudom miért csúnya néni mondja.... ne vonja el a figyelmet a mondanivalóról.. Vagy nem??????????,

Garffyka írta...

Válogatási szempontok: bányarém, dadogó-hadaró, ruha csak az, ami úgy áll, mintha ráöntötték volna (azaz folyik lefele) ... elméletileg így a magvas mondanivalóra figyel az ember gyereke. Vagy elkapcsol :)
Állítólag a modellek azért vágnak savanyú fapofát a kifutón, hogy ne vonják el a figyelmet a ruhákról ... Cseberből vederbe.