2011. január 26., szerda

Kérlek ne...

Mint a legtöbb kezdő, most én is szabadkozni fogok, hogy valószínűleg (biztosan) nem lesznek hibátlanok a munkáim, de mindet szívvel-lélekkel készítettem és nagyon élveztem. Hogy nem vagyok festőművész/ varrónő/ szakácsnő /kézműves, nos vagyunk így egy páran. Ha idetalálsz és (esetleg) tetszenek a dolgaim, nagy örömet fog okozni nekem, ha meg nem, kérlek ne vedd el azokat a pici önbizalom-morzsákat, amiket összekapargatva elindítottam ezt a "naplót"!  Én is olvasok nagyszerű blogokat, látom mások lenyűgöző munkáit, hát ide szeretnék eljutni. Vagy csak a nyomukba. De az biztos, hogy teljes erőbedobással!

Egyébként ma majdnem elgázolt egy hókotró. Most!amikor esett 2,3 cm hó! Amikor félméteres hó volt sehol nem láttuk nyomát sem. Őrült száguldással jött, olyan tempóban, hogy mire a hangját meghallottam, már ott is volt előttem. Szerencsére nem rajtam! A barátnőm rántott el előle. Mondtam már, hogy szükség van barátokra?

8 megjegyzés:

Limara írta...

Dóri! Nincs miért szabadkoznod!:)
A hókotró tényleg félelmetes volt!

Macus írta...

Hú, örülök, hogy "megmenekültél"!

FiTimi írta...

Dóri! Örülök, hogy megvalósítod egy álmod. Minden benned van, hogy jó legyen, bízzál magadban. Sok sikert!

“Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég.” (Dan Millman)

Medora írta...

Limara, tudod mennyit köszönhetek neked és még ezt is.
Macus, kérlek máskor is idézz Vikit,annyira bájos!
FITimi, köszönet a kedves szavakért.

Kreatív konyha írta...

Kedves Medóra!

Én is most kezdtem a blogírást, és ugyanolyan érzéseim vannak, mint Neked! Nem vagyok szakács, cukrász, fotós meg aztán végképp nem. De szerintem nem is az a lényeg, hanem az, hogy szívből csináljuk! Sok sikert!

Medora írta...

Kedves Kreatív konyha!
Jó tudni,hogy sorstársaim is vannak, én is szívemből kívánok Neked minden jót!

Valerie írta...

Vegre ideertem :)
Es megerte.

Medora írta...

Köszöntelek itt!