2012. február 18., szombat

Mostmár tényleg

 nem húzhatom tovább: szeretném megköszönni a Barátaimnak, Nektek, azt a sok kedves szót és bátorítást, a mail-eket és hívásokat, virtuális és valódi öleléseket, amit kaptam az elmúlt napokban! És csak remélni tudom, hogy én éppen ilyen jó barátotok tudok lenni! És ha most a családomnak is megköszönöm, az tisztára olyan lesz, mint az Oscar-gála, de nincs mit tenni, nagyon rendesek velem, sokat ölelgetnek meg minden. "Mr. Darcy" még poénokkal is próbálkozik (én meg látom a szomorúságot a szemében) és mondogatja, hogy eltúlzom ezt is(?!), ám végül mégiscsak elismerte, hogy olyat, hogy valaki úgy sír, hogy két oldalra szökőkút-szerűen ömlenek a könnyei, eddig csak rajzfilmekben látott...
A probléma nem oldódott meg, csupán a szőnyeg alá söprés briliáns technikáját alkalmazom. És ahogy többen javasoltátok Istenre bízom a dolgot. (A világgal is csak elboldogult valahogy...)
És szeretnék csupa jó dologról beszámolni, írtam is néhányat már, szóval olvasnivalóból lesz még, ígérem.

6 megjegyzés:

Cilee írta...

Nem túl megnyugtatóak a szavaid, bár igyekszel, látom. Sajnos fogalmam sincs, mi a baj, de sejtem, hogy nem publikus. Azért küldök neked egy nagy ölelést, és továbbra is áll a kávé ajánlatom :-)

Újságíró Világvégén írta...

sokan szeretünk. én meg pláne.

Névtelen írta...

Mi történt? Hatalmas ölelés repül Makó felé!

Babi néni írta...

Sok-sok szívecskét küldök: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Szívecskét úgy tudsz írni, hogy egyszerre nyomod le az Alt+NumLock 3-at: ♥

Ha laptopod van, aminek nincs NumLock billentyűzete, akkor kell legyen egy Fn nevű billentyű valahol a bal Ctrl mellett, és emlékeim szerint az L betűn van a rejtett NumLock 3-as, tehát Ctrl+Alt+L a szív.

A mosolygás pedig a NumLock 1 alá van rejtve, (vagy rejtett NumLock billentyűzetnél a J alá). ☺

Névtelen írta...

Ölelés a diliházból is!

Medora írta...

Köszönöm szépen (itt van néhány szívecske, de ez még mindig nem működik...)!