2012. december 31., hétfő

Szilveszteri

Amikor tegnap a barátnőm megkérdezte, hogy van-e valami csillogó sálam, amivel fel tudja dobni kicsit hétköznapi blúzát szilveszterkor, akkor sajnálkozva mondtam neki, hogy én nem hordok csillogó és feltűnő holmikat ("Mr. Darcy" szerint én színpompás feketékben járok...), de szívesen ajánlottam az anyagaim közül egy flitteres-aranyos darabot, hogy abból esetleg varrok neki valamit. Végül vettünk együtt egy kis piros csíkot, amiből ő csinos sálat varrt magának. Ma azonban úgy alakult, hogy egy visszautasíthatatlan kedvességgel előadott meghívás hatására mégis baráti koccintásra megyünk a délután folyamán, amire ugye, illik kissé kiöltözni. A Kamasz berontott a gardróbomba, hogy most aztán talál nekem valami színeset, flittereset, de legjobb lenne valami színes ÉS flitteres. Megmutattam neki a legcsillogóbb blúzomat, ő végigmérte a fekete felsőt, amin nyolc darab kisebb (értsd: gombostűfejnyi) kő csillivillizett, majd harsány hahotára fakadt. Nincs mese, megvarrom azt a fényes kitűzőt! Ehhez vágtam néhány virágformát fekete filcből, aranyszállal beereztem
majd a csillogó anyagból három kört vágtam és szépen kézzel összevarrogattam. A hátára került egy zihe biztosítótű, hogy a fekete felsőmre feltűzhessem. Na, kezdődhet a ragyogás!
(Valami azt súgja, hogy lesz még egy történetem idén...Ha azonban mégsem, akkor

                Boldog (és színes) új esztendőt kívánok!
 
És nem tudok elég hálás lenni Nektek, akik megtiszteltek a figyelmetekkel. Köszönöm.

8 megjegyzés:

Jutka írta...

Kívánom neked az új év minden napján jusson színes kis időd arra ami boldoggá tesz!

Újságíró Világvégén írta...

a szoknya nem gond, a csinos cipő sem... színes is akad talán, de csillogósat tuti én sem találnék.... még jó, hogy ilyen segítséged akad... és Mr. Darcy.... színes vagy csillog?!

Andicsek írta...

Nagyon boldog, kedved szerinti színekből összeállított újévet kívánok!:)

Vera írta...

Szép csillogós új évet kívánok!!!!

no.rway írta...

Boldog, sok bejegyzéses új évet! Egy friss rajongó

Névtelen írta...

Nagyon boldog új évet kívánok Neked! És sok új bejegyzést, hogy élvezhessem a humorod! :)

Limara írta...

Boldog Új Évet kívánok itt is Nektek! :) A kitűző gyönyörűséges volt, csak úgy ragyogtál az este! :)

Medora írta...

Nagyon szépen köszönöm a kedves szavaitokat! Sokat jelent nekem.