2012. december 21., péntek

Vége (?)

 Na, feleim, akkor most lesz ez a világvége dolog, vagy nem? Eddig még két esélyes, elég sötét van. Maradjunk együtt.
Mondjuk az durva, hogy (ahogy a barátnőm mesélte) néhány gyereket kivettek ma a suliból, hogy elmenjenek még egy utolsót plázázni!

5 megjegyzés:

Bergamott írta...

Helyszíni tudósítás

Nálunk sem kezdődött még meg a világ vége, ki is világosodott. Azért egy különös dologról be tudok számolni! Amikor elugrottunk izzót venni a karácsonyfára nem tudtuk, hogy olyan helyen parkolunk, ami már fizetős lett (mostanában osztódással szaporodnak ezek a helyek). Mire kimentünk egy ellenőr várt minket, aki kedvesen tájékoztatott arról, hogy a parkoló fizetőssé lett és nem büntetett meg. Rögtön eszembe jutott ez:

"A jóslatok szerint a népesség egy része elpusztul, más része átnemesül."

Várom a további fejleményeket!

Andicsek írta...

A minap látogatást tettem Anyámnál. ott volt a hugom is. Láttam, hogy bőgött mind a kettő. Eddig azt hittem "normális" családom van. Kérdezem jeszus mi a baj. Erre mindketten hangos sírásban törtek ki, mondván jön a világvége. hát majdnem sarkon fordultam. de hát ugye a jó neveltetésem... az. Mondom nekik: úgy kell felfogni, hogy vége egy korszaknak és most jön el a szép új világ. erre meg ők néztek engem nemnormálisnak. na akkor most hogy álljak a dologhoz. én csak a szerencsétlen 12 éves kereszt lányomat sajnáltam, mondtam is neki, inkább menjen akárhova, csak ne lássa ezt a két hisztis nőt. Megjegyzem hugomnak előtört a pánikbetegsége anyámnak meg egekben a vérnyomása. természetes, hogy a világvégére kenték ezt is. nesze nekki(nekem) világvége-.

Limara írta...

Anyám borogass! :) :)

Újságíró Világvégén írta...

nagyon úgy fest, hogy holnap is lesz nap.... úgyhogy ideje betenni a mosást, mert ezek szerint ma este is fürdeni kell, és estére meleg törölközőket akarok..

Medora írta...

Erre megint elmaradt...