2011. július 3., vasárnap

Esik


Nem tudunk leszokni a mozizásról. Ilyen vacak időben ugyan mi mást tehet az ember? "Jó idő van, nincs olyan meleg" - mondja "Mr Darcy" mialatt én pulóver és vastag zokni után kutatok a szekrényben. Már olvastunk és társasoztunk, megnéztük a régi albumokat, az újabb képeket és csak esik és esik, mintha dézsából öntenék. Biztosra akartunk menni, így a minősítések alapján választottunk, egyébként tutira sose jutunk olyan film közelébe aminek Szökőhév (Leap Year) a címe. És íme: sikerült! Végre valami kellemesen nézhetőt találtunk. Amy Adams (Anna) Matthew Goode (Declan) civódása ugyan nem az a romantikus habos-babos történet, ami a vérbeli szerelmes filmekben lenni szokott, de változik a világ, változnak a szerelmesek is. Gyönyörű tájképek feledtetik a történet hiányosságait. Nekünk tetszett.
Nem tudom mikorra múlik el nála ez a süniszerű szőrállás...
A tesó kicsit ducibb.

3 megjegyzés:

Újságíró Világvégén írta...

Tündérik ezek a cicák - nálunk mindig csak fekete van meg barna-csíkos. Biztos jót tenne vmi vérfrissítés, de a szomszéd kandúrja az abszolút egyeduralkodó a környéken. Itt száz ágra süt a nap - na, izzadni nem fogunk, de majd terelgetem felétek is a sugarakat...

Jutka írta...

Aranyos, simogatni való kiscicák!
Az én kandúr, Bandimról nyáron szégyellnék képet felrakni:) olyan lestrapált. Lehet a szomszéd cicák fekete, fehér tarkák?

Medora írta...

Újságíró, köszönöm a napsütést, ideért.
Jutka,a fiúcicák már csak ilyenek.