2011. július 23., szombat

Egérlyuk

Itt  láttam ezt a jópofa falmatricát, nagyon megtetszett. Megfestettem. Csak megfeledkeztem az alapvető kőműves/szobafestő életfilozófiáról: ami nem látszik az úgyis jó. Vagyis az a fal, ami gyönyörű simára van glettelve szemmagasságban elég durva és szemcsés (glettelen) az egérlak mélységében. (Lehet, hogy megismétlem majd, ha rá tudom venni a férfiembert a hiánypótlásra.) De addig megteszi.

7 megjegyzés:

Újságíró Világvégén írta...

nagyon aranyos.... nálunk marad a hagyományos falmatrica, minekutána festeni nem tudok - de, ha közelebb lennél, most beszállhatnál egy lámpaburába - a gyermeknek készül...

Macus írta...

Olyan jókat csinálsz mindig... Ez is nagyon tuti!

Cilee írta...

:-) Látom, macskosz kedveli!
Nálunk ugyanez a helyzet a fallal, apám eredeti foglalkozását tekintve kőműves (bár postásnak álcázva), ő építette a házat, és bizony a kőművesnek nem a saját háza a referencia... Nem volt egyszerű kifesteni...

Renée írta...

NAGYON jó!!! :)))
Ügyi vagy - mint mindig!

Jutka írta...

Haláli apró falfestés ...teccik!
Ki látja ott lenn ezt a picuri csodát?

Horgolással haladsz?

Unknown írta...

Nagyon helyes lett! Szerintem jó így, ahogy van, messziről úgyis csak a festmény látszik. Gratulálok a kreativitásodhoz:)

Medora írta...

Köszönöm, mi néha lekuporodunk, hogy megnézzük, egyébként tényleg csak a cica látja,de hogy festene egy egérlyuk a fal kellős közepén???