2011. július 20., szerda

Házitündér

Van úgy, hogy a legnagyobb jóakarat ellenére sem sikerül. Maximális tiszteletem a gasztrobloggereknek, akiknek mindig minden körülmények között megy. És még csodaszép képeket is tudnak készíteni az alkotásaikról. Én sajnos az átlag magyar háziasszony szintjén állok. Vagy néha még ott sem. A napokban például sikerült olyan vacak ebédet megalkotnom! Nem is értem: a hozzávalók jók voltak, a minimális konyhatechnika, amit kifejtettem csak a szokásos, a végeredmény azonban valami földöntúli kotyvalék, amitől nagy vehemenciával óvtam kis családomat, mert mégiscsak szeretem őket valahol. Míg kivitték a kutyának (nem mertem vele mutatkozni) én villámgyorsan elmosogattam, nyoma se maradjon! Azután megnyugtattam őket,nincs ok aggodalomra: holnap nem főzök. Mire a Kamasz: "Szuper, ma sem ettünk, holnap se eszünk." "Ne akarjál már mindig enni!"-szóltam rá. Erre "Mr. Darcy": " A kis torkos". Májkrémes kenyeret vacsoráztunk, azt nem lehet elrontani. Dilisházitündér.
Néha azért eszünk is. Mondjuk, látszik, hogy mikor volt...
És néha máshol vagyunk.
Ők még otthon is elvesznek.

8 megjegyzés:

Jutka írta...

Ne búsulj! Főzős résszel én is így vagyok:)

Azért kölcsönös a szeretet.

Névtelen írta...

Így én is jártam már, csak nálam az jött le, hogy:" Ennyi munkával ilyen rosszat még nem főztem!" :)) Még a kutya se ette meg. :)))

Limara írta...

Na igen, a kamaszról tényleg az jön le, hogy mindig eszik:)))

Újságíró Világvégén írta...

Na, én a mai ebéddel vagyok így... már vagy 60szor megkóstoltam, hátha jobb lett :S húzom az ebédet, amíg csak lehet, mert a férfiember tuti kiszúrja, hogy vmi nincs rendben vele...

Névtelen írta...

Medora, Újságíró: kíváncsi lennék az ételek nevére, nehogy belehuppanjak a hibáitokba:))) Andicsek

Újságíró Világvégén írta...

hohohó..én lepődtem meg a legjobban, de a drága uram azt mondta, ilyet csinálhatok még máskor is...

Medora írta...

Köszi csajok, hogy megosztottátok!
Limara, most panaszkodott éppen, hogy 42 kiló!
Andicsek, pusztán hétköznapi pirosleves-zöldbabfőzelék-fasírt volt a menü, de ezek szerint én még azt is el tudom rontani.
Újságíró, úgy tűnik a te férjed jobban szereti az újításokat, mint az enyém.

Kreatív konyha írta...

Szerintem a gasztrobloggereknek sem sikerül minden - magam nevében beszélek... :)