2011. július 28., csütörtök

Vacak éjszaka

 Hiába nyugtatgattam magam: "Nem baj, ha zümmög, legalább azalatt az idő alatt se csíp másutt", nem számított, lévén hajnali fél kettő és az idegesítő zaj nem akart megszűnni... Így maradt a forgolódás. Lassan eltelt az éjszaka, naná, hogy elaludtam, reggel 8-kor sikerült hullafáradtan kikászálódni az ágyból. Szuper, akkor ugrott a mára betervezett baráti látogatás, marad a varrás csupán. Így legalább ez is elkészült.
Látszik, hogy óóóóriási szükségem lenne egy cikkcakk ollóra. Valakinek esetleg eladó?
Papírzsebkendő tartó.
Egy kis alpinista.
Az a fényes tekintetű macskaanya.

5 megjegyzés:

Újságíró Világvégén írta...

én úgy tudtam, hogy táskadísz lesz belőlük... ügyes vagy, jók lettek - megjegyzem Macus naponta új sálat - kendőt... mutogat, nálad minden nap új táska... én meg nem haladok sehova :S de legalább csendben tudok varrni este is :)

Babi néni írta...

Ma ilyen nap van, én is reggel óta az estét várom, hogy visszafekhessek aludni. :o)

Andicsek írta...

elmélkedek: van több vöröskeresztes konténerbe szánt farmernaci, van hullámosan vágó barkács olló.. nekem kéne duciméretű farmertáska(-leányom szavaival élve:pont olyat kérnék mint a képen a fehér pólóban pózoló modellnél van!) szóval kérlek ármegjelöléssel rendelnék egy olyat. az ollókat küldöm ha kéred, meg a nacikat is ha kellenek! és ez az egész nem vicc!!:)

Medora írta...

Köszönöm, lányok.
Andicsek, nagyon szívesen varrok Neked és kellene az olló is! De jó, hogy sikerült, tudod, mióta keresem??!

Renée írta...

Úgy látom, nagyon benne vagy a farmervarrásban... Nekünk van egy rakás "leselejtezett" itt-ott lyukas farmerünk - A férjemnek évente 3-4 tönkremegy. De hát nem dobunk ki semmit - majd jó lesz valamire! Szívesen neked adom őket, ha az egyikből kapok is vissza valami szépet! :)