2011. február 7., hétfő

Díjat kaptam, köszönöm!

Szerintem minden rekordot megdöntöttem azzal, hogy négy napos blogommal két személytől is megkaptam ezt a díjat. Persze, tudom, hogy ez megelőlegezett bizalom, meg kapcsolatépítés "internet-módra" mindenesetre igyekszem rászolgálni. Köszönöm Macus, tisztellek és nem csak a földrajzi távolság miatt állsz közel hozzám és köszönöm Kreativkonyha, ugyan még nem nagyon ismerjük egymást,de remélem nem véletlenül találtunk egymásra! Technikai hiányosságaimnak hála csak most tudom továbbküldeni (elnézést az időbeli csúszásért): fogadd szeretettel Ami és Szilvi-bisztró, mindketten színvonalas gasztro-blogot írtok, csak ámulok, milyen bátran kísérleteztek és sikerül! Folytassátok áldásos tevékenységeteket mindannyiunk okulására!

Köszönöm továbbá a kedves névnapi üdvözleteket és ajándékokat! Szerencsére munkával ünnepeltem ezt a napot, ezért csak most tudom megmutatni az ajándékaimat. Íme:

3 megjegyzés:

Ami írta...

De kedves vagy!!! :)
Nagyon nagyon örülök ám!

Ha benézel hozzám, ott meg szeretettel várlak egy baráti ölelésre díj formájában.

No, akkor ez már minden rekordot megdönt, nem? :)

Kreatív konyha írta...

Nem hiszek a véletlenekben! Gratulálok a másik díjhoz!

foncsi írta...

hű, nagyon-nagyon szépen köszönöm, de szerintem még van mit javítni a színvonalamon. :D örülök hogy így sokasodnak a makóiak:D (amúgy én már egyszer kaptam egy ilyen díjat, ilyenkor mi a teendő?:))