2011. május 9., hétfő

Egy icipici mosoly

A legfontosabb dolog az életemben a családom. Minden nap hálát adok Istennek, hogy őket nekem juttatta. Azért is, hogy van két gyönyörű, egészséges gyerekem. Tudom, hogy nincs mindenütt így. Hiszem, hogy azért vagyunk, hogy valamit jobbá tegyünk. Védjük, segítsük az elesetteket, szóljunk azok helyett, akik nem tudnak. Van, aki az állatokért, van, aki a természetért áll ki. Már nem tudom, hol bukkantam , de rögtön tudtam, hogy csatlakozni akarok. Amikor kiderült, hogy két blogbarátnő is készül, biztos voltam abban, hogy az én munkám is benne lesz a csomagban. Csak még elképzelésem sem volt, mi az, amit én adni tudok, ami másoknak érték. Macus könnyítette meg a dolgomat, amikor célzást tett rá, hogy  valószínűleg nem köveket fogok pakolni a postázandók közé. Ekkor beugrott: pontosan köveket fogok, festek apró tündérházikókat, talán másoknak is tetszeni fog. Így készültek ezek nagy szeretettel és a segíteni akarás komoly szándékával. Mert a gyermek érték, akár egészséges, akár nem. Ha nem, akkor meg főleg segítenünk kell, nekünk kell az ő kis világához alkalmazkodnunk, kötelességünk boldogabbá tenni őt. És a mai bölcsesség: "Zavard össze a külvilágot: mosolyogj hétfőn!"

8 megjegyzés:

Andicsek írta...

olyan csodálatos ötleteid vannak, hogy így korán reggel jól meg is hatódtam. pláne hogy jó célt is szolgálsz vele. örülök, hogy olvaslak:)

Névtelen írta...

Nagyon ötletes! És megható!:)
Nekem is össze kell kapnom magam,hogy idejében postára adjam a dolgaim.

Jutka írta...

Tündérházikók már úton vannak:) eszméletlenül szépek!
Sajnos csak ma jutottam el a postára.

Garffyka írta...

Apró meselények laknak bennük :) Az egyiket éppen láttam kikandikálni az ablakon :)
Eszméletlen ötleteid vannak!

Cilee írta...

:-) De jók!
Nagyszerű ötlet!

Medora írta...

Szívből köszönöm a kedves szavaitokat.

Kékmadár írta...

Kedves Medora! Jól összezavartad a világot, mert már nem csak hétfőn mosolyog, de szerdán is.:-) Megérkezett a csomag és tényleg csak örülni lehet a kezetek munkáinak, köztük a melegséget árasztó kis házaidnak! Köszönjük a segítséget, a mosolyt!

Medora írta...

Köszönöm, hogy csatlakozhattam hozzátok!