2011. május 23., hétfő

Minden rosszban van valami kezdet... de szerencsére ez már a vége

Kérdezem tőle: "Minek nevezted magad az előbb? Milyen tehetségnek?" Mire ő:" Nem tudom... mindenfajta!" Bimbózó tehetséggel nem könnyű együtt élni. Ordítva vonyít a kádban.(Szerinte énekel.) Mi aggodalmasan rohanunk az ajtóhoz: "Megsérültél?" Erre ő : "Csak jókedvem van, na." Ekkor szoktuk neki javasolni a futkosást a virágos réten, mint az öröm legjobb (és főleg csendesebb!) kifejezési formáját.
De azért le a kalappal előttük: mindketten hősiesen segédkeztek az elmúlt napokban. Félretették az egyéb elfoglaltságaikat és súroltak, porszívóztak, töröltek, rendezgettek velem, lelkesítettek, amikor kicsit lesántultam és elkeseredtem a káosz miatt. Köszönöm. És végre kész. Most már csak a lakás egyéb helyiségeit kell a rontás előtti állapotba hozni, azután bárkit szívesen látok.
Halak száműzetésben.
Halak az otthonukban.

Szépen berendezkedtünk.

8 megjegyzés:

Újságíró Világvégén írta...

hmmm... megkérdezősködném, nem vágynátok-e véletlenül egy koi pontyra? kisebbb, mint egy aranyhal, akváriumban nem is lesz nagyobb - nekünk már csak egy maradt (túlélte a kerti tavat), de Lányka állandóan az akváriumban pancsolt, így egy vödörben éldegél - több mint egy éve. Nem túl szép élet szegénykének.....

Medora írta...

Drága, köszönöm a felajánlást,de Mr.D. mereven elzárkózott, mondván az a bizonyos hal mindig kihasználja a lehetőséget és pont akkorára nő. A mi akváriumunk pedig igen nagy. De jó lenne, ha egyszer személyesen is megnéznétek!

Limara írta...

Ügyesek vagytok:)

Névtelen írta...

Nagyon tetszett! :-) Ez az utolsó mondat és a fotó... kész vagyok!

Boboce írta...

Az első képről valamiért a Mátrix jutott eszembe ....:)))

Akkor mostmár én is szívesen látlak - újból, hátha sikerre visszük a múltkori projektet! :)))

Újságíró Világvégén írta...

akkor halacska marad... pedig nagyon kinéztelek magamnak, hogy nálatok jó helye lenne:)
kutyátok, meg macskátok van, úgyhogy Lányka biztos örülne, főleg ha még pancsolni is lehet az akváriumban... de az állatoknak dolgozzatok ki előbb egy menekülőútvonalat , ha esetleg megunnák a folyamatos simogatást - ölelgetést - meg az 'ül, hozzad' játékot.. a mieink már nagyon gyakorlottak.

Cilee írta...

Tetszik ez a minimál stílus :-)
Üdv:
Ildikó

Jutka írta...

A bizonyos utolsó kép.......az összes többi cuccot erre cserélted a kincsvadászaton??
Viccet félre festés addig jó még nem kell pakolni, mondjuk pakolás után is szeretem.