2011. május 26., csütörtök

Hiába


mondtam már el neki ezerszer: gyűlölöm a "bezzeg"-eket! Mert mindig ott voltak. És vannak. De könyörgöm, tessék végre tudomásul venni: én én vagyok és ha nem vagyok így jó barátnak, ellenségnek, testvérnek - el lehet húzni innen!! Mert épp eleget nyeltem már, nem akarom ezt tovább. És ha szembejön velem egy az utcán én biztosan belerúgok. Ilyen kis antiszociális vagyok ma. És akkor nem írom ide le (dehogynem!), hogy értéktelen, kevés, tehetségtelen, buta. Mert ezek vannak itt. Szerintem ennyi bőven elég.

8 megjegyzés:

Andicsek írta...

ajaj

Babi néni írta...

Ma én postást vernék leginkább. :o) De csak faxon fogok érdeklődni, hogy miért küldték vissza a csomagomat a második értesítés nélkül és miért nincs dátum és aláírás az értesítésen, amit bedobott a postás kedden van szerdán és ugyan már hogyan számolták ki az öt napot, hogy csütörtökön már nincs ott a csomagom...

És nincs értéktelen, kevés, tehetségtelen ember. Mindenki egyformán fontos, ha megtalálja a helyét a világban és nem rákényszerítenek egy helyet, amin nem érzi jól magát. És tök szerencse, hogy nem vagyunk egyformák, mert én megőrülnék, ha olyan anyám lenne, mint a tökéletes keresztanyám. Ne hagyd magad!

Limara írta...

??

Újságíró Világvégén írta...

hupsz....látom, ez ez vacak nap..

Andicsek írta...

nem kicsit, nagyon. és mennyi energiát képesek elvinni ezek a negativ történések. meg az is ,hogy ide tudok írni,Világvégére meg saját blogomba nem. már nagyon unom.

Cilee írta...

Huh, nagy vonalakban ismerős az érzés, fel a fejjel, holnap (vagy holnapután) megrohan a kreativitás és tátott szájjal pihegő emberek fogják lesni, mik jönnek ki a kezeid alól!
Addig kitartás!
Puszi, és egy lelkesítő net-ölelés neked!
Ildikó

Névtelen írta...

Látom, ez nem a te napod.. De már szinte vége is van. Kívánom, hogy holnap derűs, mosolygós napod legyen! :)

Medora írta...

Köszönöm lányok, érdemes volt felkelnem! Pedig komolyan fontolgattam, hogy nemcsak a takarót, az egész házat a fejemre húzom. De mégiscsak príma ember vagyok ha ilyen barátaim vannak! Nagy ölelés nektek!